Menu

FOOD MENU

 

餃子 Dumplings

Speciality dumplings(Fried gyoza)
特製焼き餃子
700
Speciality Dumplings(Boiled gyoza)
特製水餃子
700

 

点心 Dim sum

Deep-fried sweet chili shrimp and cheese spring rolls
海老チリチーズ春捲
     800
Chinese pork and shrimp dumplings
海老入り肉焼売
800
Shrimp Dumpling

海老団子

800
Sesami seed balls

ゴマ団子

600
Mango Pudding

マンゴプリン

600

 

冷菜 Cold Dished

Cold , three meat platter

冷菜三種盛り合わせ

2000
Cucumber and dried Jellyfish in a soy vinegar sauce
クラゲとキュウリの冷菜
1600
Boiled chicken dipped in Chinese Shaoxing rice wine
鶏肉の紹興酒漬け
1000
Chicken with spring onion sauce
鶏肉の葱ソース
1000
Lightly boiled pork with a spicy sauce
豚肉のピリ辣らソース
900
Cucumber dressed with chili bean sauce
キュウリの豆板醤和え
700

 

海鮮 Seafood

Sweet chili shrimp
海老のチリソース
      2400
Crab Meat Omelet

芙蓉蟹(フヨウハイ)-蟹玉-

1600
Fried shrimp in crispy bread crumbs
海老のサクサク衣炒め
2200
Stir-fried squid and celery

紋甲イカとセロリの炒め

1600
Stir-Fried Oyster with Oyster Sauce

牡蠣のオイスターソース炒め

1600
Deep-fried fish with Chinese pepper seasoning
真鯛の花椒(ホアジャオ)揚げ
1800

 

牛 鶏 豚 Beef,chicken,pork

Stir-fried shredded beef and green pepper

青椒肉絲(チンジャオロース)

1600
Fried chicken with sweet and sour sauce

油淋鶏

1200
Stir-fried chicken and cashew nuts

鶏肉とカシューナッツ炒め

1300
Stir-fried pork with a sweet and sour vinegar sauce

豚肉の黒酢ソース炒め

1300
Twice cooked pork

回鍋肉

1200

 

野菜 豆腐 Vegetables,Tofu

Mabo dofu

四川麻婆豆腐

1400
Stir-fried of green vegetable and garlic

青菜のニンニク炒め

1000
Mabo glass noodles

麻婆春雨

1200

 

麺・飯 Noodles & Rice

Spicy fried noodles
スパイシー焼きそば
1350
Fried noodles topped with a starchy sauce

五目あんかけ焼そば

1350
Szechuan sesame spicy noodles
担々麺
1300
Garlic fried rice
ブラックガーリック炒飯
1250
Fried rice with dried shrimp and zasai(pickled mustard plant stem)
桜エビとザーサイの炒飯
1250

 

スペシャル Special

Braised shark fin

フカヒレの姿煮

9000
Shark fin soup with Snow crab

ズワイ蟹入りフカヒレスープ

3000
Shark fin soup with egg white

卵白入りフカヒレスープ

2500
Sizzling rise with starchy sauce in shark fin & seafood

フカヒレと海鮮入りおこげ

4000

 

テーブルご使用の際はテーブルチャージお一人につき¥500かかります。