FOOD MENU
餃子 Dumplings
Speciality dumplings(Fried gyoza) 特製焼き餃子 |
700 |
Speciality Dumplings(Boiled gyoza) 特製水餃子 |
700 |
点心 Dim sum
Deep-fried sweet chili shrimp and cheese spring rolls 海老チリチーズ春捲 |
700
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Chinese pork and shrimp dumplings 海老入り肉焼売 |
700 |
Sesami seed balls
ゴマ団子 |
600 |
Lychee sherbet
ライチシャーベット |
500 |
Mango ice cream
マンゴーアイスクリーム |
500 |
冷菜 Cold Dished
Cold , three meat platter
冷菜三種盛り合わせ |
2000
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Cucumber and dried Jellyfish in a soy vinegar sauce クラゲとキュウリの冷菜 |
1400
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Boiled chicken dipped in Chinese Shaoxing rice wine 鶏肉の紹興酒漬け |
1000
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Chicken with spring onion sauce 鶏肉の葱ソース |
1000
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Lightly boiled pork with a spicy sauce 豚肉のピリ辣らソース |
900
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Cucumber dressed with chili bean sauce キュウリの豆板醤和え |
700
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海鮮 Seafood
Sweet chili shrimp 海老のチリソース |
2000
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Shrimp and avocado with mayonnaise
海老とアボカドのマヨネーズ和え |
2000
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Fried shrimp in crispy bread crumbs 海老のサクサク衣炒め |
1800
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Stir-fried squid and celery
紋甲イカとセロリの炒め |
1500 |
Stir-fried of scallops and broccoli
ホタテ貝とブロッコリの炒め |
2000 |
Deep-fried fish with Chinese pepper seasoning 白身魚の山椒風味揚げ |
1500 |
牛 鶏 豚 Beef,chicken,pork
Stir-fried shredded beef and green pepper
牛肉とピーマン炒め |
1600 |
Stir-fried beef and spring onion
牛肉と野菜炒め |
1600 |
Fried chicken with sweet and sour sauce
油淋鶏 |
1200 |
Stir-fried chicken and cashew nuts
鶏肉とカシューナッツ炒め |
1200 |
Stir-fried pork with a sweet and sour vinegar sauce
豚肉の黒酢ソース炒め |
1200 |
Twice cooked pork
回鍋肉 |
1200 |
野菜 豆腐 Vegetables,Tofu
Mabo dofu
四川麻婆豆腐 |
1400 |
Mabo eggplant
麻婆茄子 |
1400 |
Stir-fried of green vegetable and garlic
青菜のニンニク炒め |
1000 |
Mabo glass noodles
麻婆春雨 |
1200 |
麺・飯 Noodles & Rice
Spicy fried noodles スパイシー焼きそば |
1350
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Fried noodles topped with a starchy sauce
五目あんかけ焼そば |
1350
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Szechuan sesame spicy noodles 担々麺 |
1300 |
Ramen (Chinese style noodles) 拉麺 |
950 |
Garlic fried rice ブラックガーリック炒飯 |
1250
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Fried rice with dried shrimp and zasai(pickled mustard plant stem) 桜エビとザーサイの炒飯 |
1250
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スペシャル Special
Braised shark fin
フカヒレの姿煮 |
9000 |
Shark fin soup with king crab
タラバ蟹入りフカヒレスープ |
2500 |
Shark fin soup with egg white
卵白入りフカヒレスープ |
2500 |
Sizzling rise with starchy sauce in shark fin & seafood
フカヒレと海鮮入りおこげ |
3500 |
テーブルご使用の際はテーブルチャージお一人につき¥500かかります。