FOOD MENU
餃子 Dumplings
| Speciality dumplings(Fried gyoza) 特製焼き餃子 |
800 |
| Speciality Dumplings(Boiled gyoza) 特製水餃子 |
800 |
点心 Dim sum
| Deep-fried sweet chili shrimp and cheese spring rolls 海老チリチーズ春捲 |
900
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| Chinese pork and shrimp dumplings 海老入り肉焼売 |
800 |
| Shrimp Dumpling
海老団子 |
800 |
| Sesami seed balls
ゴマ団子 |
600 |
| Mango Pudding
マンゴプリン |
600 |
冷菜 Cold Dished
| Cold , three meat platter
冷菜三種盛り合わせ |
2200
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| Cucumber and dried Jellyfish in a soy vinegar sauce クラゲとキュウリの冷菜 |
1600
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| Boiled chicken dipped in Chinese Shaoxing rice wine 鶏肉の紹興酒漬け |
1000
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| Chicken with spring onion sauce 鶏肉の葱ソース |
1200
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| Lightly boiled pork with a spicy sauce 豚バラ肉の麻辣ソース |
1000
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| Cucumber dressed with chili bean sauce キュウリの豆板醤和え |
700
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海鮮 Seafood
| Sweet chili shrimp 海老のチリソース |
2400
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| Crab Meat Omelet
白い蟹玉-芙蓉蟹(フヨウハイ) |
1600
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| Fried shrimp in crispy bread crumbs 海老のサクサク衣炒め |
2200
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| Stir-fried squid and celery
紋甲イカとセロリの炒め |
1600 |
| Stir-Fried Oyster with Oyster Sauce
牡蠣のオイスターソース炒め |
1800 |
| Deep-fried fish with Chinese pepper seasoning 真鯛の花椒(ホアジャオ)揚げ |
2000 |
牛 鶏 豚 Beef,chicken,pork
| Stir-fried shredded beef and green pepper
青椒肉絲(チンジャオロース) |
1600 |
| Fried chicken with sweet and sour sauce
油淋鶏 |
1200 |
| Stir-fried chicken and cashew nuts
鶏肉とカシューナッツ炒め |
1300 |
| Stir-fried pork with a sweet and sour vinegar sauce
豚肉の黒酢ソース炒め |
1300 |
| Twice cooked pork
回鍋肉 |
1200 |
野菜 豆腐 Vegetables,Tofu
| Mabo dofu
四川麻婆豆腐 |
1500 |
| Stir-fried of green vegetable and garlic
青菜のニンニク炒め |
1200 |
| Mabo glass noodles
麻婆春雨 |
1300 |
麺・飯 Noodles & Rice
| Spicy fried noodles スパイシー焼きそば |
1350
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| Fried noodles topped with a starchy sauce
五目あんかけ焼そば |
1350
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| Szechuan sesame spicy noodles 担々麺 |
1300 |
| Garlic fried rice ブラックガーリック炒飯 |
1350
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| Fried rice with dried shrimp and zasai(pickled mustard plant stem) 桜エビとザーサイの炒飯 |
1350
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スペシャル Special
| Braised shark fin
フカヒレの姿煮 |
10000 |
| Shark fin soup with Snow crab
ズワイ蟹入りフカヒレスープ |
3000 |
| Shark fin soup with egg white
卵白入りフカヒレスープ |
2500 |
| Sizzling rise with starchy sauce in shark fin & seafood
フカヒレと海鮮入りおこげ |
4000 |
テーブルご使用の際はテーブルチャージお一人につき¥500かかります。
