FOOD MENU
餃子 Dumplings
Speciality dumplings(Fried gyoza) 特製焼き餃子 |
700 |
Speciality Dumplings(Boiled gyoza) 特製水餃子 |
700 |
点心 Dim sum
Deep-fried sweet chili shrimp and cheese spring rolls 海老チリチーズ春捲 |
800
|
Chinese pork and shrimp dumplings 海老入り肉焼売 |
800 |
Shrimp Dumpling
海老団子 |
800 |
Sesami seed balls
ゴマ団子 |
600 |
Mango Pudding
マンゴプリン |
600 |
冷菜 Cold Dished
Cold , three meat platter
冷菜三種盛り合わせ |
2000
|
Cucumber and dried Jellyfish in a soy vinegar sauce クラゲとキュウリの冷菜 |
1600
|
Boiled chicken dipped in Chinese Shaoxing rice wine 鶏肉の紹興酒漬け |
1000
|
Chicken with spring onion sauce 鶏肉の葱ソース |
1000
|
Lightly boiled pork with a spicy sauce 豚肉のピリ辣らソース |
900
|
Cucumber dressed with chili bean sauce キュウリの豆板醤和え |
700
|
海鮮 Seafood
Sweet chili shrimp 海老のチリソース |
2400
|
Crab Meat Omelet
芙蓉蟹(フヨウハイ)-蟹玉- |
1600
|
Fried shrimp in crispy bread crumbs 海老のサクサク衣炒め |
2200
|
Stir-fried squid and celery
紋甲イカとセロリの炒め |
1600 |
Stir-Fried Oyster with Oyster Sauce
牡蠣のオイスターソース炒め |
1600 |
Deep-fried fish with Chinese pepper seasoning 真鯛の花椒(ホアジャオ)揚げ |
1800 |
牛 鶏 豚 Beef,chicken,pork
Stir-fried shredded beef and green pepper
青椒肉絲(チンジャオロース) |
1600 |
Fried chicken with sweet and sour sauce
油淋鶏 |
1200 |
Stir-fried chicken and cashew nuts
鶏肉とカシューナッツ炒め |
1300 |
Stir-fried pork with a sweet and sour vinegar sauce
豚肉の黒酢ソース炒め |
1300 |
Twice cooked pork
回鍋肉 |
1200 |
野菜 豆腐 Vegetables,Tofu
Mabo dofu
四川麻婆豆腐 |
1400 |
Stir-fried of green vegetable and garlic
青菜のニンニク炒め |
1000 |
Mabo glass noodles
麻婆春雨 |
1200 |
麺・飯 Noodles & Rice
Spicy fried noodles スパイシー焼きそば |
1350
|
Fried noodles topped with a starchy sauce
五目あんかけ焼そば |
1350
|
Szechuan sesame spicy noodles 担々麺 |
1300 |
Garlic fried rice ブラックガーリック炒飯 |
1250
|
Fried rice with dried shrimp and zasai(pickled mustard plant stem) 桜エビとザーサイの炒飯 |
1250
|
スペシャル Special
Braised shark fin
フカヒレの姿煮 |
9000 |
Shark fin soup with Snow crab
ズワイ蟹入りフカヒレスープ |
3000 |
Shark fin soup with egg white
卵白入りフカヒレスープ |
2500 |
Sizzling rise with starchy sauce in shark fin & seafood
フカヒレと海鮮入りおこげ |
4000 |
テーブルご使用の際はテーブルチャージお一人につき¥500かかります。